Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaan Yarkut, Oregon State Beavers’a Transfer Oldu

Kaan Yarkut, Türk Telekom Basketbol Takımı’ndan Oregon State Beavers’a geçti ve ABD’de kariyerine devam edecek.

Kaan Yarkut, Türk Telekom

Kaan Yarkut, Türk Telekom Basketbol Takımı’ndan Oregon State Beavers’a geçti ve ABD’de kariyerine devam edecek.

Kaan Yarkut, yeni bir döneme merhaba diyor

Türk Telekom Basketbol Takımı’nın genç yeteneği Kaan Yarkut, önümüzdeki sezon Amerikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) tarafından düzenlenen ligde mücadele eden Oregon State Beavers ile anlaştı.

Türkiye’yi Temsil Edecek

2006 doğumlu Kaan, Oregon State Beavers forması ile Türkiye’yi ABD’de temsil etme fırsatına sahip olacak. Eğitimine Oregon Eyalet Üniversitesi‘nde devam edecek olan genç sporcu, bu okulun NCAA’deki takımıyla birlikte basketbol kariyerine yön vermeyi planlıyor.

Hedefleri ve İdolü

2022 yılından bu yana Türk Telekom Spor Kulübü’nde mücadele eden Kaan Yarkut, Ekim 2023’te de ilk kez BKT Avrupa Kupası kadrosuna dahil oldu. İdolü olarak Alperen Şengün‘ü gösteren Kaan, gelecekte A Milli Takım’da oynamayı hedefliyor.

Büyük Bir Heyecan

Kaan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Böyle bir yola çıkmak gerçekten büyük bir heyecan ve mutluluk verici. ABD’de ülkemi en iyi şekilde temsil edip, basketbolu profesyonel seviyede sürdürmek için çok çalışacağım. Bu benim için benzersiz bir deneyim olacak. Çok çalışarak, bana rol model olan Alperen Şengün gibi her geçen gün kendimi geliştireceğim ve ülkemizin bayrağını NCAA’de dalgalandırmaya çalışacağım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Türk Telekom Basketbol Takımı'ndan Kaan Yarkut, gelecek sezon Amerikan Üniversite Sporları...

Türk Telekom Basketbol Takımı’ndan Kaan Yarkut, gelecek sezon Amerikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) Basketbol Ligi ekiplerinden Oregon State Beavers’in formasını giyecek.