Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Basketbolunda Üzücü Olay: Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçı Ertelendi

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş kadın basketbol maçı, saha olayları nedeniyle ertelendi. İki kulüp başkanından açıklamalar geldi.

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş kadın basketbol

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş kadın basketbol maçı, saha olayları nedeniyle ertelendi. İki kulüp başkanından açıklamalar geldi.

Fenerbahçe Opet ve Beşiktaş Arasındaki Maç Olaylarla Sarsıldı

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında oynanacak olan FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, sert saha olayları nedeniyle ertelendi. Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, yaşananların kadın basketbolu için üzücü olduğunu ifade etti.

Olayların Başlangıcı ve Gelişimi

Büyük bir heyecanla başlayan karşılaşmanın başında, Fenerbahçe taraftarları tarafından atılan patlayıcı maddelere, Beşiktaş taraftarlarının anında karşılık vermesi ile olaylar yaşandı. Özkan Arseven, bu tür olayların basketbol maçlarında yaşanmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Ortak Karar Alındı

Maçtan sonra Özkan Arseven, iki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ardından, maçı ertelerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç‘un da ortak karara saygı gösterdiğini belirtti. “Öncelikle maçı oynamak istedik ama güvenlik nedenleriyle ertelenmesi gerektiğine karar verdik. Yarın mücadeleye devam edeceğiz,” diye ekledi.

Yeniden Oynanacak

Fenerbahçe Opet ve Beşiktaş arasındaki bu kritik karşılaşma, yarın Basketbol Gelişim Merkezi‘nde saat 16.00’da kaldığı yerden devam edecek.

Arseven, iki takıma da başarılar diledi ve kadın basketbolunun yükselmesi adına bu tür olayların yaşanmaması gerektiğine dikkat çekti.

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven,  AA muhabirine açıklamalarda...

Beşiktaş Kulübü Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.