Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadın Hafızlar, Kariyer ve Staj Programında Buluştu

Türkiye’nin dört bir yanından kadın hafızlar Kızılcahamam’da kariyer eğitim programında bir araya geldi.

Türkiye'nin dört bir yanından

Türkiye’nin dört bir yanından kadın hafızlar Kızılcahamam’da kariyer eğitim programında bir araya geldi.

Türkiye’nin Kadın Hafızları Kızılcahamam’da Bir Araya Geldi

Ülkenin çeşitli illerinden gelen 80 üniversiteli kadın hafız, Evrensel Hafızlar Derneği (EHAD) tarafından Kızılcahamam’da düzenlenen Staj ve Kariyer Eğitim Programı’nda toplandı.

Programın İçeriği ve Etkinlikler

Program, açılış konuşmalarıyla başladı ve çeşitli etkinlikler ile toplantılara ev sahipliği yapıyor. Kızılcahamam İlçe Müftülüğü ve Kızılcahamam Belediyesi’nin desteğiyle devam eden kamp, yarın da sürecek.

Uzman Konuşmacılar ve Konular

Programda, öğretim görevlisi Ayşe Karakaya tarafından “Hafızlığın Değeri ve İşlevselliğinin Arttırılması” konulu bir sunum yapılacak. Ayrıca Emine Çınar, “Gazze, Kur’an ve Direniş Gücü” üzerine bir konuşma gerçekleştirecek.

Kariyer Gelişimi İçin Seminerler

Katılımcılar için takım çalışması, gönüllülük, zaman yönetimi, kariyer planlama, temel iletişim becerileri, liderlik gibi konularda seminerler sunulacak. Ayrıca, gençlerin zararlı akımlardan korunması, aile bilinci ve hızlı öğrenme teknikleri üzerine de eğitimler verilecek.

EHAD’ın Amaçları

EHAD’ın eğitim programı, genç hafızların profesyonel kariyerlerinde başarılı olabilmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefliyor. Program, Ankara gezisi ile sona erecek.

Türkiye'nin farklı illerinden 80 üniversiteli kadın hafız, Evrensel Hafızlar Derneğince (EHAD)...

Türkiye’nin farklı illerinden 80 üniversiteli kadın hafız, Evrensel Hafızlar Derneğince (EHAD) Kızılcahamam’da düzenlenen Staj ve Kariyer Eğitim Programı’nda bir araya geldi. Programın açılış konuşmasını EHAD Genel Başkanı Ali Özdemir yaptı.