Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kasımpaşa Adana Demirspor Maçı Sonrası Değerlendirmeler

Kasımpaşa’nın yardımcı antrenörü Barış Kanbak, Adana Demirspor ile berabere kaldıkları maçı yorumladı.

Kasımpaşa'nın yardımcı antrenörü Barış

Kasımpaşa’nın yardımcı antrenörü Barış Kanbak, Adana Demirspor ile berabere kaldıkları maçı yorumladı.

Kasımpaşa-Adana Demirspor Maçının Ardından

Kasımpaşa’nın Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında, Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Üstün Olmalarına Rağmen Beraberlik

Maç sonrası Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda konuşan Barış Kanbak, Kasımpaşa’nın karşılaşmada üstün olan taraf olduğunu vurguladı. “Bu akşam bizim için üzücü bir gece oldu. İlk haftada yaşadığımız benzer bir durumun tekrarlanmaması için gerekli dersleri aldığımızı düşünüyorduk. Ancak, her iki yarıda da üstün olan bizdik” ifadelerini kullandı.

Puan Kaybı ve Gelecek Hedefler

Kanbak, müsabakada penaltı atışının golle sonuçlanmasının farklı bir senaryoyu gündeme getirebileceğine dikkat çekti. “İstatistikler tek başına maçı kazanmanızı sağlamaz. Rakipten iki kat fazla ceza sahası içinde buluştuk ama kontrataklarla 2 gol yedik. Tesisimize döndüğümüzde bu maçı detaylı bir şekilde inceleyeceğiz. Üzgünken doğru değerlendirme yapmak zor. Bu maçı kaybedilmiş 2 puan olarak görüyorum” dedi.

Sezon Başındaki Durum

Kadro kalitesinde bir düşüş olmadığını belirten Kanbak, sezon başlangıçlarının dalgalı geçebileceğini, Kasımpaşa’nın geçmişte de aynı durumu yaşadığını ifade etti. “Biz genelde sezona iyi başlamıyoruz ama sonrasında açılma gösteriyoruz. Takıma takviyeler de yapılacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor takımları Recep Tayyip Erdoğan...

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor takımları Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşılaştı. Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Barış Kanbak, maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.