Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayserispor, Başakşehir ile Berabere Kalmanın Mutluluğunu Yaşıyor

Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'un yardımcı antrenörü Alper

Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kayserispor, Başakşehir ile Mücadelede Puan Aldı

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında, Bellona Kayserispor deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak milli araya moralli bir şekilde girdi. Maç sonrası basın toplantısında Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, bu önemli eşleşmeye dair düşüncelerini paylaştı.

Mutluluğunu Paylaştı

Kelkitli, “Amacımız buradan puan ya da puanlar almaktı. İyi oynayıp kazanamayan bir Kayserispor vardı, milli araya moralli girdik.” dedi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki maçta ilk yarıyı 1-0 önde kapattıklarını belirten Kelkitli, “Ancak ikinci yarı erken yediğimiz gol bizleri demoralize etti,” diye ekledi.

Genç Yeteneklere Şans Verdik

Alper Kelkitli, kulüpteki genç oyuncu profiline de değinerek, “Bugün akademiden yetişen 3 oyuncumuza şans verdik. Türk futboluna genç oyuncular kazandırmak istiyoruz,” ifadelerini kullandı. Kelkitli, bundan sonraki toplantılarda daha iyi bir performans sergileme konusunda da kesin bir ifade kullandı: “Bundan sonra daha iyi olacağımızı garanti ediyoruz.”

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona...

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Bellona Kayserispor’un yardımcı antrenörü Alper Kelkitli, Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.