Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş Maçına Umutlu Yaklaşıyor

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçı için güven dolu açıklamalarda bulundu ve takımın geleceğinden emin olduğunu belirtti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı,

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçı için güven dolu açıklamalarda bulundu ve takımın geleceğinden emin olduğunu belirtti.

Kayserispor Başkanı’ndan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçına dair umut dolu ifadelerde bulundu. Çamlı, yüksek tempolu bir futbol sergileyerek sahadan iyi bir sonuçla ayrılacaklarına inandığını dile getirdi.

Uzun Bir Maraton

Çamlı, uzun bir ligin yoğun temposunu düşündüklerini ve Kayserispor’un ilerleyen haftalarda hak ettiği yerlere ulaşacağına inandığını vurguladı. Geçmiş haftalarda, takımların zaman zaman hak ettikleri puanları alamadığını belirten Çamlı, şöyle konuştu:

Trabzonspor ile oynadığımız son maçta tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan bir futbol ortaya koyduk. Ancak, 89. dakikada Gökhan Sazdağı‘nın gördüğü kırmızı kart her şeyi değiştirdi. Oynadığımız oyun, kesinlikle 2-2’yi hak ediyordu.”

Gelecek Umut Veriyor

Takımın sergilediği futbolun yakında puana dönüşeceğine inanan Çamlı, “Sahada gösterdiğimiz oyun ve futbolcularımızın karakterleri her şeyin önünde. Bu ligde izleyenlere keyif veren bir futbol sergilemeye devam edeceğiz. İlk beş haftada puanları alamamış olabiliriz fakat bundan sonraki süreçte Kayserispor, hem iyi oynayıp hem de puanlar alacak. Buna şüphem yok.” dedi.

Sakatlıklar ve Takım Durumu

Çamlı, takımda “aile ortamı” oluşturulduğunu belirterek, sakatlıkların da sıkıntılı bir durum yarattığını ifade etti:

“Stoperde sıkıntımız var. Majid Hosseini milli takımda sakatlandı ve neredeyse bir yıldır takıma katkı sağlayamıyor. Ancak, milli aradan sonra dönecek olması sevindirici. Kayserispor’da ilk 11’den 7 oyuncu yok. Gökhan’ın kırmızı kartı ve diğer sakatlıklar, kadro derinliğini etkiliyor.”

Transfer Yasağı ve Gelecek Beklentileri

Çamlı, yaşanan zorluklara rağmen takımının ligden düşme korkusu taşımadığını belirtti:

“Bu sezon ligde kalma mücadelesi geçen yıldan çok daha zor. Tam anlamıyla zor bir durumda olduğumuz için Kayserispor’un büyük sıkıntıları aşma kapasitesine sahip olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda Kayserispor, Avrupa’da da daha büyük başarılara imza atacak.”

Beşiktaş Maçına Dair Son Düşünceler

Beşiktaş maçı için büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Çamlı, şöyle konuştu:

“Ülkemizin önde gelen kulüplerinden birisi olan Beşiktaş ile karşılaşacağız. Takımım ve teknik ekibime güveniyorum. Hem bizim hem de taraftarlarımız için güzel bir futbol sergileyerek sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum. Kayserispor taraftarları rahat olsun, bu maçı her şekilde kazanacağız.”

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin 7. haftasındaki Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını belirtti. Çamlı, AA muhabirine, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.