Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da Metan Gazından Zehirlenme Olayı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde baba ve iki oğlu, kazdıkları kuyu nedeniyle metan gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde baba

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde baba ve iki oğlu, kazdıkları kuyu nedeniyle metan gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Kütahya’da Dramatik Metan Gazı Zehirlenmesi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları su kuyusunda meydana gelen metan gazı zehirlenmesi olayında bir baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı.

Olayın Seyri

Eşen köyü‘ndeki evlerinin önünde çalışmakta olan Sait Ü. (35), dengesini kaybederek yaklaşık 13 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Oğlunu kurtarmak için kuyunun içine inen babası Dursun Ü. (51) ve kardeşi Fatih Ü. (30) de haber alınamayınca aileleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Kurtarma Çalışmaları ve Hastaneye Sevk

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, itfaiye, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), ve jandarma ekipleri yoğun bir çalışma başlattı. Yapılan kurtarma operasyonunda bilinçleri kapalı halde bulunan baba ve iki oğlu, kuyudan çıkarıldılar. Yapılan ilk tahlillerde metan gazından zehirlendikleri tespit edildi.

Baba ve oğulları, 112 Acil Sağlık ekipleri ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi‘ne götürüldü. Burada ilk müdahaleleri gerçekleştirilen yaralıların, sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ve daha ileri tedavi için Eskişehir Şehir Hastanesi‘ne sevk edildikleri öğrenildi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları su kuyusundaki metan gazından zehirlenen baba ve iki...

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, kazdıkları su kuyusundaki metan gazından zehirlenen baba ve iki oğlu hastaneye kaldırıldı.