Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meteoroloji’den 3 ile sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, bugün (29 Temmuz) Karadeniz’in doğu kıyılarında yer yer sağanak yağışlar etkili olacak. Ülkemizin genelinde sıcaklıklar mevsim normalleri içinde seyredecek.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre,

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, bugün (29 Temmuz) Karadeniz’in doğu kıyılarında yer yer sağanak yağışlar etkili olacak. Ülkemizin genelinde sıcaklıklar mevsim normalleri içinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Artvin ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri bugün yerel sağanak yağışlarla karşılaşabilir. Ülkemizin geri kalanında ise hava genellikle güneşli olacak.

Hava Durumu Tahmini

Sıcaklık

Genel: Ülke genelinde sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek. Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Rüzgar

Ülkemizin büyük bölümünde hafif veya orta kuzey rüzgarları etkili olacak. Ancak Marmara’nın güneybatısı, Ege kıyıları ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda kuvvetli rüzgarlar (40-60 km/saat) bekleniyor. Sıcaklık: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak ve mevsim normalleri içinde seyredecek.

hava-durumu

Türkiye genelinde hava durumu:

  • Marmara, Ege ve Akdeniz: Genellikle az bulutlu ve açık geçecek. Özellikle Marmara’nın güneybatısı, Kuzey Ege kıyıları ve Akdeniz’in batı kesimlerinde kuvvetli kuzey rüzgarları (40-60 km/saat) etkili olacak.
  • İç Anadolu: Az bulutlu ve açık olacak, ancak kuzeydoğu kesimlerinde yer yer bulutlanmalar görülebilir. Doğu kesimlerde kuvvetli kuzey rüzgarları bekleniyor.
  • Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçecek.
  • Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı bulutlu ve yer yer sağanak yağışlar bekleniyor. Özellikle Artvin, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.
  • Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık olacak, ancak doğu kesimlerinde yer yer bulutlanmalar görülebilir. Batı kesimlerde kuvvetli kuzey rüzgarları bekleniyor.
  • Güneydoğu Anadolu: Genellikle az bulutlu ve açık geçecek.