Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Michy Batshuayi imzayı attı: Galatasaray duyurdu

Fenerbahçe’nin ünlü oyuncusu Batshuayi Galatasaray’a geçti. İşte ayrıntılar…

Fenerbahçe'nin ünlü oyuncusu Batshuayi

Fenerbahçe’nin ünlü oyuncusu Batshuayi Galatasaray’a geçti. İşte ayrıntılar…

Galatasaray, Belçikalı golcü Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, Batshuayi’yi kadrosuna katarak önemli bir transfere imza attı. İstanbul’a saat 12.00 sularında gelen Batshuayi, Galatasaray ile anlaşarak resmi sözleşmeye imza attı.

Sözleşme Detayları

Sözleşme Süresi: 3 yıl

Yıllık Maaş: 3 milyon euro

İmza Ücretleri:

2024/25: 1.500.000 euro

2025/26: 1.000.000 euro

2026/27: 500.000 euro

Batshuayi, son iki sezondur Fenerbahçe forması altında gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. Sarı-Lacivertli takım ile 75 maça çıkan oyuncu, bu maçlarda 44 gol atıp 5 asist yaparak toplamda 49 gole katkı sağladı.

Batshuayi galatasaray

Bu transfer ile birlikte Batshuayi, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’da forma giyen ilk yabancı futbolcu olarak tarihe geçti. Daha önce bu üç büyük kulüpte de forma giymiş olan yerli oyuncular arasında Refik Osman Top, Ali Soydan, Saffet Sancaklı, Sergen Yalçın, Ahmet Yıldırım, Emre Aşık, Mehmet Yozgatlı, Burak Yılmaz, Caner Erkin ve Mehmet Topal yer alıyor.

Galatasaray, Batshuayi transferini saat 19.07’de resmi olarak duyurarak taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı. Bu transfer, Sarı-Kırmızılı takımın yeni sezon öncesi güçlenme stratejisinin bir parçası olarak görülüyor.