Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Neşet Ertaş’ın Kabrini Ziyaret Etti

Bakan Tekin, Kırşehir’de ‘Bozkırın Tezenesi’ Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret etti ve 37. Ahilik Haftası için törenlere katıldı.

Bakan Tekin, Kırşehir'de 'Bozkırın

Bakan Tekin, Kırşehir’de ‘Bozkırın Tezenesi’ Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret etti ve 37. Ahilik Haftası için törenlere katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Kırşehir’de Önemli Bir Ziyaret Gerçekleştirdi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret ederek önemli bir anı yaşadı. Ünlü halk ozanı Neşet Ertaş, halk arasında “Bozkırın Tezenesi” olarak anılmaktadır.

Kırşehir’de Ahilik Haftası Etkinlikleri

Bakan Tekin, Kırşehir’de düzenlenen 37. Ahilik Haftası kutlamalarının kapanış törenine katılmak üzere geldi. Burada, Neşet Ertaş’ın Bağbaşı Mahallesi‘ndeki kabrini ziyaret ederek dua okudu.

Valilik Ziyareti ve Parti Buluşması

Ziyaretinin ardından Kırşehir Valiliğine geçerek Vali Murat Sefa Demiryürek ile görüştü. Daha sonra ise AK Parti İl Başkanlığı‘na geçerek İl Başkanı Seher Ünsal ve partililerle bir araya geldi.

Ayrıca, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve bazı milletvekilleri de bu programlarda yer aldı. Tüm etkinlikler basına kapalı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 37. Ahilik Haftası kutlamalarının kapanış töreni için geldiği...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 37. Ahilik Haftası kutlamalarının kapanış töreni için geldiği Kırşehir’de, Neşet Ertaş’ın Bağbaşı Mahallesinde bulunan kabrini ziyaret ederek dua okudu.