Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özata Denizcilik Borsa İstanbul’da Yeni Bir Döneme Başladı

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da halka arz sonrası gong töreniyle işlem görmeye başladı. Denizcilik sektöründe yeni bir dönüm noktası.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da halka arz sonrası gong töreniyle işlem görmeye başladı. Denizcilik sektöründe yeni bir dönüm noktası.

Özata Denizcilik için Borsa İstanbul’da Gong Töreni

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da düzenlenen özel gong töreni ile artık yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Törende, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun, şirketin büyüme potansiyeline dikkat çekerek, Türkiye’nin denizcilik sektöründeki köklü geçmişinin bu tür girişimleri desteklediğini vurguladı.

Halka Arz ve Talep Süreci

Özata Denizcilik, 27-29 Ağustos tarihleri arasında 1,4 milyar liralık halka arz için talep topladı. Bu süreçte 630 bin 376 yatırımcıdan 5,4 milyar lira değerinde talep alındı.

Önemli Projeler ve Gelecek Hedefleri

Ergun, konuşmasında, Özata Denizcilik’in deniz inşa sektöründe önemli projelere imza attığını belirtti. Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven, halka arzın ardından yeni ortaklarla birlikte Türkiye’nin öncü denizcilik markası olmayı hedeflediklerini ifade etti. Ataseven, “Şeffaf bir şekilde kurumsal bir marka olarak büyümeye devam edeceğiz,” dedi.

Bu süreç, Özata Denizcilik’in yatırımcıları ile güçlü bir ilişki kurmasına ve sektörde daha fazla projeye imza atmasına zemin hazırlayacaktır.

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul'da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye...

Özata Denizcilik, Borsa İstanbul’da düzenlenen gong töreniyle yıldız pazarda işlem görmeye başladı. Borsa İstanbul’da yapılan Özata Denizcilik’in gong töreni, Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun (ortada), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Ataseven (solda), Özata Denizcilik Yönetim Kurulu Üyeleri Tuğba Hicran Ataseven, Duygu Ataseven, Gökhan Ataseven, Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ Genel Müdürü Barış İnal ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.