Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da 6 Kişilik Aile Denizden Kurtarıldı

Kahramanmaraş’tan Samsun’a gelen aile serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi yaşadı. Vatandaşlar ve yetkililer tarafından kurtarıldı.

Kahramanmaraş'tan Samsun'a gelen aile

Kahramanmaraş’tan Samsun’a gelen aile serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi yaşadı. Vatandaşlar ve yetkililer tarafından kurtarıldı.

Samsun’da Boğulma Tehlikesi

Samsun’un Atakum ilçesinde bir aile, denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Kahramanmaraş’tan gelerek çocuklarını eğitime kaydettirmek isteyen Ak ailesi, serinlemek amacıyla denize girmeleri sonucu tehlikeli bir durumla karşılaştı.

Kurtarma Operasyonu

Mustafa ve Emine Ak çiftinin, çocukları Alper, Sena, Kutay ve Efkan ile birlikte denize girmesinin ardından boğulma tehlikesine uğraması üzerine çevredekiler hemen durumu yetkililere bildirdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yardım Eli

Cankurtaranlar, sudan çıkartılan çocukların üçünü vatandaşlar tarafından kurtarılırken, diğer aile üyeleri bilinci kapalı olarak kıyıya çıkarıldı. Ardından, 112 Acil Sağlık ekipleri, Ak ailesini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile çeşitli özel hastanelere taşıdı.

İlk Yardım ve Savaşın Hatırlatıcısı

Olay sırasında sahilde bulunan Tıp Fakültesi öğrencisi Ahmed Hattab, protesto amaçlı sessiz yürüyüşe katıldıklarını belirtti. Hattab, o anları şöyle anlattı: “Yardım edin boğuluyorlar, yüzme bilen yok mu?” seslerini duyduk. Batı Şeria’dan gelen arkadaşlarımızla birlikte denize koştuk ve aileye yardım ettik. İlk yardımlar yapıldı ve ardından dalgıç polisler sahildeki diğer aile üyelerini de kurtardı.

Kahramanmaraş’tan Samsun’a gelen ailenin, eğitim amaçlı bir seyahat gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kahramanmaraş'tan Samsun'a çocuklarını fen lisesine kaydettirmek için gelen 6 kişilik aile...

Kahramanmaraş’tan Samsun’a çocuklarını fen lisesine kaydettirmek için gelen 6 kişilik aile, serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanlığı botu, denizde kaybolan aileyi aradı.