Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor, 2023 Sezonuna Iddialı Başladı

Samsunspor, yeni sezon için hedeflerini belirledi; Fenerbahçe maçı ise büyük bir futbol şöleni olarak bekleniyor.

Samsunspor, yeni sezon için

Samsunspor, yeni sezon için hedeflerini belirledi; Fenerbahçe maçı ise büyük bir futbol şöleni olarak bekleniyor.

Samsunspor, Sezona Hedeflerle Başladı

Kulüp Başkan Vekili Veysel Bilen, Trendyol Süper Ligde 2. sırada bulunan Samsunspor’un sezon boyunca etkileyici bir performans sergileyeceğini ifade etti. Bilen, Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı açıklamada, bu sezon şimdiye kadar tarihlerinin en iyi başlangıcını yaptıklarını vurguladı.

Takımın Başarısı için Karakterli Mücadele

Bilen, özellikle takımın 18 puan toplayarak futbol kamuoyunun takdirini kazandığını belirterek, “Samsunspor, mazisine geri dönüş sinyali veriyor. Bu başarı, üzerimize ek bir sorumluluk yüklüyor; gevşemek ya da şımarmak yok. Oynanmamış 30 maç daha var,” dedi.

Fenerbahçe Maçı Futbol Şöleni Olacak

Veysel Bilen, Fenerbahçe ile oynanacak maçın iki takım arasında geçmişten gelen rekabetin bir yansıması olacağını söyleyerek, “20 Ekim’de gerçekleştirilecek maç, tam anlamıyla bir futbol şöleni olacak. Kazanmak için sahada ter dökecek oyunculara sahibiz,” ifadesini kullandı.

Transfer Yasağına Dikkat

Bilen, kulübün FIFA tarafından uygulanan transfer yasağı ile ilgili de bilgi vererek, “Ara transfer döneminde oyuncu almak gibi bir durumumuz yok. Transfer yasağımız 2025 yılına kadar sürecek,” dedi.

Okan Kocuk ve Olivier Ncham’ın Durumu

Kaleci Okan Kocuk ‘un milli takım için aday gösterilmesine rağmen sakatlık yaşaması üzüntü yarattı. Bilen, “Okan başka bir maçta da sakatlanmıştı, umarız Fenerbahçe maçına yetişir,” açıklamasında bulundu. Ayrıca, Olivier Ncham‘ın da aynı sebeple milli takıma katılamadığını belirtti.

Samsunspor’un özellikle mücadele ve centilmenlik anlayışını koruyarak sahada yer alacağını vurgulayan Bilen, ligin ilerleyen dönemlerinde takımlarının gelişimi için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Trendyol Süper Lig'de 2. sırada yer alan Samsunspor'un kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan...

Trendyol Süper Lig’de 2. sırada yer alan Samsunspor’un kulüp başkan vekili Veysel Bilen, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.