Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsunspor, Başarı için Hedef Büyütüyor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Adana Demirspor maçı öncesi üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini açıkladı.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Adana Demirspor maçı öncesi üst sıralardaki yerlerini korumak istediklerini açıkladı.

Samsunspor, Başarı için Hedef Büyütüyor

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Samsunspor, Teknik Direktör Thomas Reis liderliğinde, ligdeki konumunu korumak ve üst sıralarda tutunmak için sıkı bir çalışma yürütüyor.

Thomas Reis, Hedeflerini Paylaştı

Alman teknik adam, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, “Üst sıralarda kalıp puan farkını açmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Reis, takımının en yakın rakibi Adana Demirspor ile yapacakları maçı kritik bir viraj olarak değerlendirdi.

Adana Demirspor Maçı Önemli

Reis, “Milli takım arasından sonra Fenerbahçe ile oynayacağımız maçla kıyaslandığında, Adana Demirspor maçı bizim için daha önemli olacak. Ligde durumu iyi gördüğümüz için bu maçı kazanarak, konumumuzu daha sağlam hale getirmek istiyoruz. Adana Demirspor’un ligdeki son durumu can sıkıcı, fakat onun bize zorluk çıkarmayacağını düşündüğümüzü umuyorum” şeklinde konuştu.

Performansa Güveniyor

Takımının son performansına ilişkin memnuniyetini dile getiren Reis, “Oynadığımız maçlar zorluydu, bazı şans faktörlerinin de devreye girdiği anlar oldu. Takımım, içindeki mücadele ruhunu ve vazgeçmeme azmini kazandı. Özellikle taraftarlarımızın son maçta elde ettiğimiz sonuçtan dolayı mutlu olduğunu biliyorum” dedi.

Yüzde 100 Performans Şart

Reis, mevcut durumu korumak için her maçta %100 performans sergilemeleri gerektiğinin altını çizerken, “Başarı, takım olarak neler yapabileceğimiz ile alakalı. Ben sadece takımdan bir bireyim ve takımın başarısı benim başarımdan önce geliyor” açıklamalarında bulundu.

Son olarak, iki maç kaybetmeleri durumunda eleştirilerin başlayabileceğini hatırlatan Reis, şimdiden ciddi bir şekilde çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini vurguladı.

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde...

Tredyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’un teknik direktörü Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.