Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Medyanın Fenomeni ‘Yürüyen Adam’ Hayatını Kaybetti

Pendik’te ‘yürüyen adam’ olarak bilinen Selami Salman evinde ölü bulundu. Törenin detayları haberimizde.

Pendik'te 'yürüyen adam' olarak

Pendik’te ‘yürüyen adam’ olarak bilinen Selami Salman evinde ölü bulundu. Törenin detayları haberimizde.

Ünlü Yürüyen Adamın Ölümü

Pendik’te D-100 kara yolu kenarında yürüyüş yaparken dikkat çeken Selami Salman, evinde ölü olarak bulundu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından “yürüyen adam” olarak tanınan Salman’ın ölüm haberi, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Kötü Kokular Alarm Verdi

Kavakpınar Terzi Sokak’taki bir evden gelen kötü kokular, mahalledeki vatandaşları endişelendirdi. Durumu fark eden vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Ekiplerin adrese girmesiyle birlikte, bir kişinin hareketsiz durumda olduğu tespit edildi.

Selami Salman’ın Hayatına Son Veren Olaylar

Yapılan inceleme sonucunda kişinin Selami Salman olduğu belirlendi. Hayatını kaybettiği düşünülüyor. Ölüm sebebi henüz kesinleşmemişken, Salman’ın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılarak otopsi işlemlerine başlandı.

Cenazesinin yarın Kavakpınar Cemevi’nde düzenlenecek bir törenle toprağa verileceği bildirildi.

Yürüyüşleri ve Tanınması

Selami Salman, yaşadığı bir kaza sonrasında sürekli D-100 kara yolunda yürüyüş yaptığı anlarla sosyal medyada tanınmıştı. Tuzla ve Maltepe arasında yürüyüş yaptığı anların videoları, internet kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyordu.

Pendik'te, D-100 kara yolunun kenarında yürüyüş yaptığı anlara ait görüntüleriyle kamuoyunda...

Pendik’te, D-100 kara yolunun kenarında yürüyüş yaptığı anlara ait görüntüleriyle kamuoyunda “yürüyen adam” olarak yer alan kişi evinde ölü bulundu. D-100 kara yolunda Tuzla ve Maltepe arasında yürüyüş yaptığı anlara ait görüntüleri “yürüyen adam” olarak sosyal medyada paylaşılan Salman’ın, yaşadığı bir kazanın ardından sürekli kara yolunda yürüdüğü belirtilmişti. (AA Arşiv)