Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TalentforBIZ Kariyer Etkinliği Taşkent’te Başlıyor

Yarın Taşkent’te düzenlenecek TalentforBIZ kariyer etkinliği, gençleri Türk şirketleri ile buluşturmayı amaçlıyor.

Yarın Taşkent'te düzenlenecek TalentforBIZ

Yarın Taşkent’te düzenlenecek TalentforBIZ kariyer etkinliği, gençleri Türk şirketleri ile buluşturmayı amaçlıyor.

Yarın Taşkent’te Gerçekleşecek Kariyer Etkinliği

TalentforBIZ kariyer etkinliği, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Taşkent’te düzenlenecek. 2019’dan bu yana 9 farklı ülkede toplamda 13 kez gerçekleştirilen etkinlik, Özbekistan’da dördüncü kez kapılarını açacak.

Etkinlik Detayları

Etkinlik, Hyatt Regency Taşkent Otel‘de yarın saat 09.00-17.00 arasında gerçekleştirilecek. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlik, global Türk şirketleri ile Özbek gençlerini bir araya getirmeyi hedefliyor.

Kariyer Fırsatları Sunulacak

Yüzlerce üniversite öğrencisi ve mezununun, iş ve staj imkanlarından yararlanması bekleniyor. ASELSAN, Halkbank ve Türk Hava Yolları gibi önde gelen Türk şirketlerinin yanı sıra, Çalık Enerji, Koç İnşaat ve Kontrolmatik gibi Özbekistan’de faaliyet gösteren Türk firmalarının yöneticileri, söyleşilere katılacak.

Mülakatlar ve Eğitim Fırsatları

ASELSAN ve Türksat iş birliğiyle kurulmuş olan Olmazor StarTUp Kuluçka Merkezinde, etkinlik sırasında istihdam edilecek genç mühendislerin mülakatları yapılacak. Ayrıca, TUSAŞ da 4 ay sürecek bir eğitim programı için genç mühendis başvurularını alacak.

Gelecek İçin İhtiyaçlar Artırılacak

Bu etkinlik, kardeş ülkeler arasında kariyer alanında etkileşimi artırırken, işverenlere ihtiyaç duydukları nitelikte insan kaynağına ulaşma imkanı sunuyor.

Yetenek Kapısı İle Kolay Başvuru

Fuara katılım için Yetenek Kapısı dijital kariyer platformu üzerinden kayıt yapılması gerekiyor. Katılımcıların profillerini Özbekçe, Türkçe ve İngilizce olarak güncel tutmaları öneriliyor. Daha fazla bilgi için talentforbiz.org ve @talentforbiz sosyal medya hesapları takip edilebilir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 2019'dan bu yana 9 farklı ülkede 13...

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda 2019’dan bu yana 9 farklı ülkede 13 kez gerçekleştirilen TalentforBIZ kariyer etkinliği, yarın Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenecek. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinden yapılan açıklamaya göre, bu yıl Özbekistan’da dördüncüsü düzenlenecek etkinlik, yarın saat 09.00-17.00 saatleri arasında Hyatt Regency Taşkent Otel’de gerçekleştirilecek.