Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vosmer Otomotiv, İzmir’de 2023’te 9 Bin Araç Satışı Hedefliyor

Vosmer Otomotiv, 2023 yılında İzmir’de 9 bin araç satışı hedefliyor ve imza attıkları finansal başarıları paylaştılar.

Vosmer Otomotiv, 2023 yılında

Vosmer Otomotiv, 2023 yılında İzmir’de 9 bin araç satışı hedefliyor ve imza attıkları finansal başarıları paylaştılar.

Vosmer, 2023’te Hedef Büyüttü

İzmir merkezli Vosmer Otomotiv, 2023 yılında 9 bin araç satışı yapmayı planladığını duyurdu. Genel Müdür Siyon Karmona, bu yılki performansları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ciro ve Ekonomik Katkı

Karmona, 2023 yılı itibarıyla satış ve servis faaliyetlerinden yaklaşık 7,5 milyar lira ciro elde ettiklerini açıkladı. Ödediğimiz vergilerin ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını düşünmekteyiz.” sözleriyle dikkat çekti.

Araç Satış Hedefleri

2024 yılının yedi aylık döneminde, sıfır ve ikinci el araç satışlarının toplamda yaklaşık 5 binin üzerinde olduğunu belirten Karmona, 2023 yılında sıfır araçta 8 bin, ikinci el araçta ise binin üzerinde satış hedeflediklerini söyledi.

Hizmet Alanları ve Markalar

Vosmer, birçok markanın satış ve servis hizmetlerini sunmakta: Volkswagen, Audi, Skoda, Cupra, Seat, Porsche ve ikinci el satış platformu DOD. 3 farklı tesisinde 600’ün üzerinde çalışanı ile hizmet vermekte.

Pazar Payı ve Geçmiş Başarılar

Kuruluşlarından bu yana 2009 yılı itibarıyla satış adetlerini yaklaşık 9 kat artırarak 70 binin üzerinde sıfır araç satışı gerçekleştirmiş olmaları, Vosmer’in sektördeki büyüme grafiklerini gözler önüne seriyor. Karmona, ayrıca 15 yıllık süreçte 11 binin üzerinde ikinci el araç satışı yaptıklarını da vurguladı.

Servis Hizmetleri Gelişimi

İlk yıllarında yaklaşık 13 bin müşteriye servis hizmeti verdiklerini ifade eden Karmona, şimdi ise bu rakamın 62 binin üzerinde olduğunu belirtti. Yıllar içinde servis kapasitesini önemli ölçüde artırdıklarını ekledi.

Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, açıklamalarda bulundu.

Vosmer Otomotiv Genel Müdürü Siyon Karmona, açıklamalarda bulundu.