Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Xiaomi’den şaşırtan karar

Xiaomi önemli bir karar aldı. Bu karardan sonra kullanıcılar ne yapacak. Xiaomi diğer büyük markalar gibi kutu içeriklerinde azaltma kararına gitti. Bu da kullanıcıları şaşırttı. İşte detaylar…

Xiaomi önemli bir karar

Xiaomi önemli bir karar aldı. Bu karardan sonra kullanıcılar ne yapacak. Xiaomi diğer büyük markalar gibi kutu içeriklerinde azaltma kararına gitti. Bu da kullanıcıları şaşırttı. İşte detaylar…

 

XİAOMİ ÖYLE BİR KARAR ALDI Kİ KULLANICILARI ŞOKTA….

Xiaomi önemli bir karar aldı. Bu karardan sonra kullanıcılar ne yapacak. Xiaomi diğer büyük markalar gibi kutu içeriklerinde azaltma kararına gitti. Bu da kullanıcıları şaşırttı. İşte detaylar….

XİAOMİ

Eskiden telefon kutu içeriklerinden bir çok yan ürün de beraberinde veriliyordu. Bu kutu içerilerinden kulaklıklar, veri aktarım kablosu ve şarj aletleri çıkıyordu. Bu da kullanıcıları memnun eden bir özellikti. Bu sayede markalar da telefonlarını daha albenili hale getiriyordu. Ancak son yıllarda bu olay tersine döndü bir çok önemli marka özellikle Apple ve Samsung, kutu içeriklerinde azalışı tercih ettiler. O markalardan sonra şimdi de Xiaomi de bu kervana katılanlar arasında oldu. Bu yüzden de yeni Xiaomi telefonlarının kutularında sadece temel aksesuarları çıkıyor.

KULLANICILAR ŞAŞKIN

Xiaomi’nin Kutu İçeriğinde değişiklik yapması en çok kullanıcıları üzdü. Markanın Avrupa’ya gönderilen Redmi 13 modelinde kutu içeriğinden şarj adaptörü yok. Makanın bu tercihi ise maliyetleri düşürmek veya kar marjını artırmak için tercih ettikleri bir yöntem.

Bunun yanı sıra ise Realme, Oppo, Infinix ve Vivo gibi diğer markalar ise hala kutu içeriklerindeki çeşitliliğini koruyor. Aynı zamanda bazı modellerinde kılıf bile bulunuyor.

Kullanıcıların bu değişime ne tepki verecekleri de merak ediliyor.