Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalova’da Kaybolan İki Kişi İçin Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yalova’nın Armutlu ilçesinde kayak yapılırken kaybolan iki kişi için arama çalışmalarına hız verildi.

Yalova'nın Armutlu ilçesinde kayak

Yalova’nın Armutlu ilçesinde kayak yapılırken kaybolan iki kişi için arama çalışmalarına hız verildi.

Yalova’da Arama Kurtarma Faaliyetleri Sürüyor

Yalova’nın Armutlu ilçesinde, kanoyla denize açılan iki kişinin kaybolmasının ardından arama çalışmaları hızla devam ediyor. Hüseyin Piner (33) ve Yücel Coşkun (28) isimli arkadaşlar, önceki gün Dereağzı bölgesinden 2 kişilik kanoyla denize açıldılar. Bozburun mevkisine doğru ilerleyen ikili, Tavşantepe bölgesinde kayboldu.

Son Anları Yardım İsteği İle Geçti

Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri, kaybolan kişilerin bulunması için hem havadan hem de denizden arama kurtarma faaliyetlerine başladı. Piner ve Coşkun’un son olarak Sahil Güvenlik yetkilileriyle irtibata geçip yardım talep ettikleri bilgisi edinildi. Ancak, ekiplerin ulaştığı bölgede kayıklara ait sinyal alındığında yalnızca kanonun boş olduğu tespit edildi.

Alabora Olma İhtimali Üzerinde Duruluyor

Uzmanlar, iki arkadaşın dengelerini kaybederek kayığın alabora olma ihtimali olduğunu veya sahile yüzerek kaçmış olabileceğini değerlendiriyor. Arama kurtarma çalışmaları, 3 Sahil Güvenlik botu, 1 helikopter, 1 dalış timi ve 79 personelle birlikte devam ettirilmektedir.

Zehra Baykal’a Saldırı!

Arama çalışmaları sırasında, kaybolan kişilerin yakınları olduğu iddia edilen bir grup, olay yerindeki gelişmeleri takip eden Demirören Haber Ajansı muhabiri Zehra Baykal’a saldırdı. Baykal, saldırıda kulağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından Armutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Baykal, tedavisinin ardından polis merkezine giderek saldırganlardan şikayetçi oldu.

Yalova'nın Armutlu ilçesinde kanoyla denize açıldıktan sonra kaybolan 2 kişi için başlatılan arama...

Yalova’nın Armutlu ilçesinde kanoyla denize açıldıktan sonra kaybolan 2 kişi için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma çalışmaları sürerken 2 arkadaşın yakınları olduğu iddia edilen bir grup, bölgede gelişmeleri takip eden Demirören Haber Ajansı muhabiri Zehra Baykal’a saldırdı. Kulağından ve çeşitli yerlerinden yaralanan Baykal, sağlık ekipleri tarafından Armutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Baykal, tedavisinin ardından polis merkezine giderek şüphelilerden şikayetçi oldu.